Skip to main content

Graveltocht Cycle for Charity

Op 16 maart 2024
Bij Stramproy
Geplaatst door Administrator
Categorieën: Fietsen
Gezien: 86

cfc

CFC Gravelevent op zaterdag 16 maart 2024

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert Cycle for Charity wederom een gps-graveltocht! 
Na 2 eerder geslaagde edities hebben we dit jaar weer mooie nieuwe routes, zodat deelnemers kunnen genieten van een mooie tocht over onbekende paden. Belgisch Limburg is een walhalla voor gravelliefhebbers. Waar de voorgaande twee edities meer zuidwaarts georiënteerd waren, rijden we deze keer richting het westen richting Peer. De routes zullen voornamelijk over mooie en rustige Belgische gravelpaden, single-tracks, zandpaden en boerenwegen lopen.

Afstanden
Er worden 4 afstanden aangeboden: 30 km, 50 km, 75 km en 105 km. Voor de drie langste afstanden is een goed uitgeruste pauzeplaats ingericht, waar de route van de 105 km twee keer langskomt.

De tocht
Vertrek- en startpunt van de route is in Stramproy. De route wordt per GPS gereden. Je ontvangt de route vooraf in gpx-formaat via email. Tijdens de tocht dienen de normale verkeersregels in acht genomen te worden. Er worden geen afzettingen of verkeersregelaars ingezet.
Deelname is op eigen risico, iedereen wordt geacht zelf een fiets- en aansprakelijkheidsverzekering afgesloten te hebben (bijvoorbeeld via NTFU).

Starttijden zijn als volgt:
105 km tussen 11:00 – 12:00 uur
75 km tussen 12:00 – 13:00 uur
50 km tussen 13:30 – 14:30 uur
30 km tussen 13:30 – 14:30 uur

Aanmelden
Je zorgt zelf voor een GPS-systeem (de route wordt ruim van tevoren doorgegeven) of rijdt mee met andere deelnemers met een GPS-systeem. Iedereen dient zich individueel aan te melden. Er is een auto beschikbaar voor noodgevallen met wat klein materiaal en een EHBO-koffer.

Finish
Vanaf 15:30 uur worden de eerste finishers verwacht bij de Maroy-Bar in het centrum van Stramproy. Deelnemers kunnen hier gebruik maken van een welverdiende warme hap en kunnen onder het genot van een drankje samen de dag nog doornemen.

Deelnemen?
Wil je ook deelnemen aan dit gezellige event, schrijf je dan nu in! Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 p.p. als je vooraf inschrijft, of € 15,- op de dag zelf. De prijs is inclusief de route in gpx-formaat en een hamburger van de bbq. Ga naar de website https://cycleforcharity.nl/ of klik op de link https://cycleforcharity.nl/forms/cfc-gravel-formulier/

Goede doel: Stichting Leefbaarheid Stramproy
De netto-opbrengst van het event is geheel bestemd voor het goede doel. De opbrengst van de evenementen van Cycle for Charity in 2023 en 2024 komt volledig ten goede aan Stichting Leefbaarheid Stramproy om daarmee het personenvervoer van ouderen en zorgbehoevenden woonachtig in Stramproy en omgeving te kunnen faciliteren.


Namens de Stichting Cycle for Charity.

Roland Gertsen   Marc Sijmkens   René Lenaers   Hans Lenaers   Wim Jacobs 
Norbert Beljaars   Frank Teeuwen   Peter Klaessen   Arjan Stals   Paul Palmen